אוטוריטה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

11/02/2016 | 19:49 | מאת: רני

איך יגמר משפט אם זה שעשה ת'עבירה (איומים ) חולה נפש וזה היה לפני משהו כמו שנתיים והתביעה והבימ"ש רוצים הסתכלות ויש לו דוקומנט רפואי שאומר שהוא OK היום ?

אם בית משפט מוציע צו הסתכלות הפסיכיאטר המחוזי אמור לענות על השאלה מה מצבו הנפשי הנוכחי, והאם הוא כשיר לעמוד לדין היום, גם אם יש בדיקה של רופא אחר שאומר שמישהו בסדר עדיין נעשית בדיקה. הפסיכיאטר המחוזי צריך גם לענות על השאלה מה היה מצבו הנפשי בעת ביצוע העבירה.

מנהל פורום סכיזופרניה