מנטלי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

10/02/2016 | 14:07 | מאת: אנונימוס

יכול להיות שעו"ס ילשין לפסיכאטר / מחוזי על מישהו שהוא מכיר אותו + הם קצת מסוכסכים + הם יזרקו אותו לבי"ח פסיכאטרי ?

עו"ס צריך לפנות לפסיכיאטר המחוזי אם הוא יודע על אדם שמסכן את עצמו או את הסובבים אותו בגלל בעיה נפשית שגורמת לפגיעה בשיפוט. במקרה כזה הפסיכיאטר המחוזי פונה למרפאה שתזמן את אותו אדם אם הוא מטופל, או שהוא יכול להוציא הוראה לבדיקה פסיכיאטרית שתעשה במיון. אפשר לאשפז בכפיה רק אחרי בדיקה של פסיכיאטר מומחה שמונה ע"י הפסיכיאטר המחוזי, אם בבדיקה נמצא שיש סכנה בגלל פגיעה בשיפוט.

מנהל פורום סכיזופרניה