חולת סכיזופרניה בת 44 שאינה בטיפול

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

08/02/2016 | 18:08 | מאת: ליאת42

בת משפחה שלי שלא נמצאת בטיפול בגלל פאראנויה וחשש מרופאים גם. קיבלה בזמנו אחרי אישפוז קלופקסול 200 מל בזריקה אחת לשבועיים וזיפרקסה 10 מג פעמיים ביום וקלונקס לפי הצורך. שאלתי היא המצב לא טוב בדרך כלל אבל שורדת פחות או יותר גרה בבית עם בעלה. מה שקרה בימים האחרונים התגברו אצלה שמיעת הקולות ואינה יכולה לישון ערה מזה יום וחצי ולא מצליחה לישון. בן זוגה קורס מעייפות. מה ניתן לעשות כדי שתירדם? כמה קלונקס מותר לתת ליממה. כי מה שנתנו שניים ליום לא עוזר כנראה.

אי אפשר להמליץ על טיפול ללא בדיקה, אם מצבה החמיר חשוב להביא אותה בהקדם לרופא, במרפאה בה טופלה או במיון לבדיקה.

מנהל פורום סכיזופרניה