סכיזופרניה ואדרל

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

25/01/2016 | 22:34 | מאת: סכיזופרניה ואדרל

יש לי סכיזופרניה ואני מטופל באריפלי 30 מילגרם ומירו 45 מילגרם העייפות והתשישות משבשת לי את מהלך היום אני גם לוקה בחוסר ריכוז וחוסר עירנות האם מותר לי לקחת אדרל או כדור אחר לעירנות ? ואם יש כדור שמותר תוכלו להגיד לי?

אדרל היא תרופה המכילה אמפטמינים ודקסטרואמפתמינים. אמפטמינים יכולים לגרום לתסמינים פסיכוטיים או להתפרצות של פסיכוזה ולכן לא מומלץ לאנשים עם מחלה פסיכוטית לקחת תרופות מסוג זה.

02/02/2016 | 01:10 | מאת: נדיר

יש כדור אחר שממריץ ומשפר את הריכוז ומגביר ערנות שמותר לי לקחת? אם כן תוכלי לי לכתוב לי את שמו? תודה על העזרה...

מנהל פורום סכיזופרניה