האם יש קשר לסכיזופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

22/01/2016 | 11:00 | מאת: פרידה

היי, אני יוצאת עם מישהו כבר 5 חודשים, לאחרונה חשבנו על לעבור לגור יחד והבחור אמר שפשןט הוא חייב שיהיה סורגים בדירה, גם אם הדירה בקומה 9, אחכ אמר שיש לאטום את המרפסת כי. גנבים ושודדים יכולים להשתלשל בחבל דרך חלון סמוך, הדיבורים האלה קצת מוזרים לי וישר העליתי פחד שאולי יש לו בעיה נפשית, בנוסף שמתי לב שיש לו בעיות זיכרון ושיש בעיות בדיבור, מעין גמגום כזה ולפעמים לא מצליח לבטא את עצמו.. האם יש מצב שמדובר בסכיזופרניה? אני לא שואלת אותו כי לא בטוחה עד הסוף אם יגיד את האמת.. ואיך אפשר עוד לבדוק את הנושא? למה עוד יש לשים לב? תודה מראש ..

חרדה או חשדנות יכולות להיות נורמליות ויכולות להופיע במספר רב של הפרעות נפשיות, קשה לדעת האם מדובר בהפרעה נפשית בלי בדיקה.

מנהל פורום סכיזופרניה