מצב חדפעמי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

03/12/2015 | 20:34 | מאת: יוסף

האם מצב חד פעמי קצר של שבועיים הופעת חרדה עמוקה של מוות ובשלוב מאפיין פראנואידי שנעצר רק עם לוריואן וקלונקס בלבד ויציאה מלאה מהמצב כל זאת לאחר גראס חדפעמי בעישון. הוא מצב שלמעשה אין לו משמעות אבחנתית אלא מצב תגובתי לחומר ורגישות אליו? מה בכל זאת זה מלמד על הבנאדם? או שזה פשוט התפרץ בעוצמה נעלם וזהו. מקריאה מעטה הבנתי שאפקט תגובתי גזה קיים לחומר והעובדה שזה התפרץ בחריפות ונעלם למעשה אפיזודה חולפת חדפעמית והיא ללא מדמעות באבחנה.

התקף פאניקה, חרדה ופרנויה הן תופעות לוואי מוכרות של שימוש בקנאביס. אם הן חולפות אין אבחנה של מחלה.

מנהל פורום סכיזופרניה