שאלה לגבי שמיעת קולות בחולת סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

23/11/2015 | 11:25 | מאת: גיל

ידידה שלי שיתפה אותי אחרי מאמצים רבים מצידי שהיא שומעת קולות מאיימים ומשפילים ולפעמים מנחמים, כבר תקופה של שלוש שנים. היא בת 29. היא אמרה בנוסף שהקול שהיא שומעת הוא של בחורה בלבד. קראתי קצת על המחלה ולרוב חולי הסכיזופרניה שומעים קול גברי או קול גברי ונשי, וקולות של כמה אנשים בעת ובעונה אחת. האם יש מצב כזה שחולה ישמע רק קול נשי אחד בלבד?

כן, אין הגבלה על מספר הקולות ששומעים או על המגדר שלהם, אפשר לשמוע קול של אשה אחת בלבד.

מנהל פורום סכיזופרניה