ממה אני סובל?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

06/11/2015 | 01:27 | מאת: בלי שם

כל הזמן אני שומע קולות שאני לא שווה כלום, ממש ככה: "אתה לא שווה כלום", "אתה אפס", "אין לך סיכוי". את הקולות האלה אני שומע בעיקר מאמא שלי ומשאר אנשים וחברים שאני מכיר באופן רנדומלי. נגיד לדוגמה אני רוצה ללכת לנסות להתקבל לעבודה חדשה אני שומע בראש ללא הפסקה "אתה לא תצליח יאפס" עד שאני מגיע לשלב שאני מוותר , שוב אני שומע את הקולות האלה בעיקר מאמא שלי, זה אולי כי בילדות שלי היא נהגה להשפיל ולקלל אותי. בנוסף אני כל הזמן חושב שאחרים מסתכלים עליי וצוחקים עליי מהצד ואני לא ראוי להיות בחברתם.

קשה לדעת ממה אתה סובל בדיוק בלי בדיקה, אם הקולות והתחושות הלא נעימות מפריעים לך כדאי לפנות לפסיכיאטר.

מנהל פורום סכיזופרניה