kp-merz

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

02/11/2015 | 17:19 | מאת: חיה

בן זוגי,58,קיבל ארטן נגד תופעות לוואי אקסטראפירמידליות כתוצאה מנטילת מודיקייט בזריקות(37.5מ"ג) אחת לחודש. הארטן גרם לעצירת שתן והופסק,והוא היה עם קטטר וחוסם אלפא במשך כמעט חודשיים,כעת הוא בלי הקטטר והומלץ על טיפול ב pk-merz.בעלון לצרכן כתוב שהכדור עלול לגרום לעצירת שתן.האם כדאי להתחיל את הטיפול לאור העבר? בתודה, אישה מודאגת.

PK-MERZ עלול לגרום לעצירת שתן אולם פחות מארטן, הם עובדים בצורה שונה. אבל אין אפשרות להמליץ על טיפול ללא בדיקה, אם את חוששת כדאי לפנות לרופא שנתן את התרופה ולהתייעץ איתו.

מנהל פורום סכיזופרניה