חוסר מנוחה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

12/11/2015 | 21:41 | מאת: דודו

אני סובל מדיכאון וחרדה ו ocd וסכיזופרניה פשוטה (תסמינים שליליים)-simple . אני לוקח אריפלי (אביליפיי) 30 מג ביום , ציפרלקס 40 מג ביום (בהשגחת פסיכיאטר - יש לי אישור) , prolol 20 מג ביום , בונדורמין לשינה 0.25 מג , קלונקס 0.5 מג 3 ביום , מודאל 50 מג 2 ביום , אומפרדקס 40 מג ביום . בתקופה האחרונה מזה חודש בערך התחלתי לסבול ממצב דמוי אקטיזיה חוסר מנוחה וחוסר שקט ואי יכולת לשבת בנינוחות לאורך זמן ורצון תמידי להניע את הרגליים ואת הגוף . האם זה אכן אקטיזיה , ומאיזה תרופה היא נובעת מהציפרלקס או מהאביליפיי ואיך אדע זאת ? מה הטיפול למצב הזה ?

כדי לדעת האם מדובר באקטיזיה יש צורך בבדיקה. גם ציפרלקס וגם אביליפיי יכולים לגרום לאקטיזיה לבד, ואם לוקחים אותם ביחד יכולה להיות להם השפעה מצטברת. בדרך כלל במצב כזה מפחיתים מינון, אם אין אפשרות תרופה כמו פרולול יכולה לעזור.

15/11/2015 | 17:32 | מאת: דודו

בדרך כלל מהו טווח מינון הפרולול הנדרש ? תודה מראש רופאה נהדרת !

מנהל פורום סכיזופרניה