קולות מאימים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

01/11/2015 | 05:55 | מאת: אנונימי

יש קול של גבר צועק באזניים בצורה לא ברורה בליל שבת לקחתי כדורים ב 3:45 קיבלתי 8 מ"ג פרפנן פחות ליום במשך יומיים אני גר בהוסטל ורוב התרופות מפוזרות כך שלהכין תרופות לבד במינון הצריך בלתי אפשרי האחות של ההוסטל עשתה בלגן בתרופות מה לעשות? איך להתמודד עם הקול המאיים? האם אשפוז בהסכמה לאחר למעלה מ70 אשפוזים ואשפוז אחרון יולי השנה יגרום לאשפוז כרוני האם זה נכון שסופרים את הימים של אשפוז בשנה/אשפוזים בכלל ומחליטים לפי זה על אשפוז כרוני?

בכל מקרה של הרגשה רעה כדאי לגשת לרופא או למיון, לא מאשפזים כל כך מהר, אפשר לעזור גם בלי אשפוז. גם אם מאשפזים האשפוז קודם במחלקה רגילה, לא כל כך מהר מתקבלים למחלקה כרונית.

מנהל פורום סכיזופרניה