אשפוז כרוני

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

28/10/2015 | 06:22 | מאת: אנונימי

האם בגלל קול ומחשבות אובדניות מאשפזים לכל החיים? כשפניתי אתמול לעזרת העובד סוציאלי בהוסטל שיר חדש לגבי מחשבות אובדניות המופיעות בדרך כלל כל בקר הגיב "אתה מתחנן לאשפוז כרוני עד שמישהו על באמת יעשה לך את זה" יש אולי אפשרות להשתקם בקהילה?איך?

אשפוז במחלקה כרונית הוא מוצא אחרון למי שלא מצליח לחיות בקהילה, יש מעט מיטות מאחר וזה פיתרון לא רצוי. אולי אפשר לעזור לך להרגיש יותר טוב לפני פתרון כזה, נסה לקבוע שיחה משותפת עם העו"ס והפסיכיאטר ולשאול מה אפשר לעשות.

מנהל פורום סכיזופרניה