אוסטל זה כזה דבר גרוע?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

18/10/2015 | 22:43 | מאת: שלומי פנונו

אני אחד שממש חולה ואני מחפש את השקט שלי כל הזמן מחפש להיות ברוגע ולפי מה שהבנתי מחבר שאוסטל זה יותר גרוע מבית כלא זה נכון? אני עדיין לא יודע מה לעשות אני בן 22 לא עובד מטופל אצל פסכיאטרית.

הוסטל זה לא מקום, זה שם לשירותי דיור מוגן כמו נוכחות אינטנסיבית של צוות, איש צוות 24 שעות ביממה, שיחות עם מדריך ועם עו"ס, זו גם מסגרת שיש בה חדר אוכל ומנקה למי שלא יודעים לדאוג לאחזקת הבית. הוסטל נמצא בדירות רגילות ששוכרות חברות שעוסקות בשיקום, הוא מקום פתוח וממש לא דומה לכלא, כמובן שאם עוזבים צריך ליידע את הצוות כי הוא אחראי לשלומך.

מנהל פורום סכיזופרניה