סכיזופרניה ותסמינים שליליים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

19/10/2015 | 17:51 | מאת: דוד

שלום מאז ההתקף האחרון שלי התגברו התסמינים השליליים שלי ויש לי ירידה במוטבציה ובכלל בכל מה שקשור לרצון לעשות או לחוות דברים האם זה משתפר עם הזמן ולמה זה קורה? אולי החלפת תרופה תעזור

בדרך כלל אחרי התקף יש מצב רוח ירוד וירידה במוטיבציה שמשתפרים עם הזמן. אם מדובר בתופעות לוואי של תרופות או שאתה מקבל טיפול תרופתי במינון גבוה כדאי לנסות שינוי בתרופות. אם מדובר רק בסימנים שליליים אין תרופה שהוכחה כיעילה פרט ללפונקס. הטיפול העיקרי הוא טיפול שיקומי שחשוב להוסיף כמה שיותר מהר.

מנהל פורום סכיזופרניה