האם אני חולה בסכיזופרניה?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

18/10/2015 | 23:00 | מאת: שלומי פנונו

היי, שנים שאני מרגיש צמצום ריגשי אני דורש כל הזמן צומת לב אני לוקח אוזניות של פלאפון שומע שירים בפלאפון ומדמיין כאילו אני זמר איש חשוב ומתחיל לרוץ בחדר מתוך התרגשות, זה כי אני דורש צומת לב ? בעיקר יש לי התקפי בכי אני סובל אי שקט פנימי ברמה גבוהה יאוש מהחיים באסה, דיכאון וכו... האם זה סכיזופרניה? אני לוקח clopixol/veipax

סכיזופרניה מאופיינת בהתקפים פסיכוטיים או מצב פסיכוטי וירידה בתפקוד השכלי, רגשי, חברתי או תעסוקתי. אי שקט, בכי וצמצום רגשי יכולים להיות קשורים לכל מיני מצבים. כדאי לשאול את הפסיכיאטרית שלך מה היא חושבת על האבחנה.

29/10/2015 | 06:28 | מאת: דעה

לא צריך הגדרת על. צריך לטפל בקשיים. תזהר לא לקחת כדורים נגד דכאון ssri שמגבירים הפרעות בתופעות המאניות! הפצרון זה אנטי פסיכוטי...למחשבות. רספרידון...והאנטי חרדתי היחיד שעוזר לחרדה שעובד טוב על לסיכוזפרניים בהגדרה מבחינת סימפטומיים בפועל תרופה בעלת התוויה אנטי אפילפטית " ליריקה" . רספרידון וליריקה תוך חודש אתה חדש.

מנהל פורום סכיזופרניה