מה זה סכיזואפקיטיבית ?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

17/10/2015 | 20:19 | מאת: אנונימית

איזה מחשבות שווא שומעים ? האם אני כזו גם חולה במחלה הזו ? יש כאן איזה סכיזופרן שמוכן לעזור לי ולהגיד לי מה זה מחשבות שווא . והאם יכולות להיות תגובות של הגוף לקול שאני שומעת הגוף פועל על פי דעתו של הקול כדי להוכיח לי שהוא אמיתי . האם יש קולות שמשכנעות שהן אמיתיות ולא חלק מהמחלה וממש מנהלים דיון בראש . האם זו סכזיפרניה או שעובר עלי משהו מיסטי .

18/10/2015 | 22:45 | מאת: שלומי פנונו

מחשבות שווא זה בהחלט סכיזופרניה, לי האמת יש צמצום ריגשי ואי שקט.

מנהל פורום סכיזופרניה