הפסקת תרופה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

14/10/2015 | 17:07 | מאת: תומר

אובחנתי כחולה סכיזופרניה והייתי שותה במשך שנה וחצי 400 סרקוול xr. הייתה לי רגיעה במחשבות והצלחתי להתרכז בלימודיםו. החלטתי שאני לא זקוק יותר לתרופה והפסקתי לשתות את התרופה במשך חודשים לאחר הפסקת התרופה הייתי שליו מבחינה נפשית אך לאחר חודשיים התחילו לי שוב פעם מחשבות שווא ואני לא מצליח להתרכז אציין שאני כבר כמעט חצי שנה לא שותה תרופות ואני לא רגוע מבחינה נפשית ואני אמור להתחיל את הלימודים השאלה שלי במידה ואני יחזור לשתות את התרופה תוך כמה זמן תהיה לה השפעה והאם יהיו תופעות לוואי בגלל שעשיתי הפסקה ארוכה והאם אפשר להתחיל ישר במינון של ה400 אודה לתשובה

אי אפשר להמליץ על טיפול תרופתי ללא בדיקה. באופן כללי בכל מקרה מתחילים טיפול במינון נמוך ועולים בהדרגה לפי ההשפעה. תרופות אנטיפסיכוטיות משפיעות לרוב תוך כשבועיים במינון יעיל.

מנהל פורום סכיזופרניה