ריספרדל 1 מ"ג ועוררות מוגברת

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

06/10/2015 | 17:52 | מאת: יעקב

שלום רב. קיבלתי את התרופה ריספרדל 1 מ"ג כתוספת לתרופה לוסטרל 200 מ"ג לצורך חיזוק והגברת השפעת הלוסטרל נגד דיכאון. האם התרופה ריספרדל 1 מ"ג יכולה לגרום לעוררות יתר? ביומיים הראשונים שלקחתי את הכדור, לא הצלחתי להרדם כל הלילה!ממש לא הצלחתי להרדם בכלל! האם זה תופעת לוואי נפוצה של הכדור הזה? האם זה תופעה חולפת? התחלתי ישר ב-1 מ"ג. יש טעים לנסות חצי כדור? אולי זה יתן לגוף להסתגל לכדור? תודה מראש

בדרך כלל ריספרדל היא תרופה מרגיעה ולא מעוררת, אבל ההשפעה היא אישית. אי אפשר לתת המלצה ללא בדיקה, כדאי לפנות לרופא שרשם את התרופה ולהתייעץ איתו לגבי ההמשך.

מנהל פורום סכיזופרניה