תרופה לשינה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

05/10/2015 | 23:16 | מאת: אני

שלום וברכה אני נוטל 10 מ"ג איטומין (רבע כדור של 40 מ"ג) בשביל לישון טוב בלילה.. העניין הוא שבבוקר אני נורא עייף ולוקח לי הרבה זמן ובקושי להיות עירני (אני מתחיל להיות עירני רק בערב) בעבר ניסתי ליטול אמביאן ובונדורמין שמיועדות לשינה, אך הן לא מרגיעות לי את המחשבות כמו התרופות האנטי פסיכוטיות שנטלתי (בעבר זיפרקסה וכיום איטומין) האם ישנה תרופה חלופית שכדאי לנסות שתרדים אותי טוב בלילה ולא תשפיע על הבוקר שלמחרת? תודה מראש

יש מספר תרופות אנטי פסיכוטיות מרדימות שאפשר לנסות, אי אפשר לתת המלצה על טיפול ללא בדיקה.

מנהל פורום סכיזופרניה