שיקום סכיזופרניה פרנואידית כרונית

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

30/09/2015 | 15:24 | מאת: עבדללה

בשבתות וחגים אצל המשפחה במשך השבוע בהוסטל ביקשתי ממנהל ההוסטל שישמור לי מקום במקרה של אשפוז והוא אמר תישהר איתנו אל תלך לאישפוז ואז אין מקום לשאילות איך אפשר/מה צריך לעשות כדי להשתקם? האם אין זכות להתאשפז לתקופה קצרה לצורך איזון תרופתי ולחזור להוסטל? מדי פעם יש התקפי זעם רצון להרביץ לדודות לא משנה למי ותקפים של מחשבות על מוות למות למות למות איך ניתן להת מודד עם זה?

מנהל ההוסטל לא יכול למנוע ממך ללכת לבדיקה אצל הפסיכיאטר המטפל או רופא במיון, ההחלטה על אשפוז היא שלך יחד עם הרופא. אם אתה מרגיש רע כדאי שתפנה לבדיקה.

מנהל פורום סכיזופרניה