בעיית קשב וריכוז וטיפול בריספרדל

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

21/09/2015 | 12:43 | מאת: אנונימי

שלום, אני מטופל המון שנים בריספרדל ויש לי בעיית קשב וריכוז חמורה ADHD. רציתי לדעת אם אך ורק טיפול בריספרדל יכול לעזור לי להיות מרוכז יותר? זאת אומרת האם תרופת ריספרדל היא גם מפחיתה בעיות קשב?

קשב וריכוז הן פעולות בסיסיות שיכולות להיות מופרעות ע"י הרבה גורמים, גם בגלל הפרעת קשב וריכוז ראשונית וגם בגלל מצבים רגשיים כמו חרדה, דיכאון או פסיכוזה. אם הסיבה לבעיית הקשב וריכוז היא חרדה או פסיכוזה ריספרדל יכול לעזור.

מנהל פורום סכיזופרניה