קלופיקסול דפו

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

03/10/2015 | 22:38 | מאת: מישו

שלום אני מטופל כבר 7 שנים בתרופות עקב פסיכוזות וכרגע אני מטופל בקלופיקסול דפו בזריקה 400 מג ויש תופעת לואי שמדכה לי את החשק המיני ואימפוטנציה טוטלית אפילו מיומנות אין זרע ואין אורגזמה מה אפשר לעשות בנדון והעם זה נובע מהתרופה .תודה

תרופות אנטי פסיכוטיות יכולות להוריד את החשק המיני, בדרך כלל הן לא גורמות לאימפוטנציה. כדאי לפנות במקביל לאורולוג לברר שאין בעיה פיזית ולפנות לרופא המטפל ולספר לו על התופעות כדי לברר האם הסיבה היא הטיפול התרופתי ואם כן לשקול שינוי בטיפול.

מנהל פורום סכיזופרניה