פרפנאן

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

24/09/2015 | 17:16 | מאת: מישהו

קבלתי פרפנאן 4 מ"ג עקב חרדות, ויש לי מס' שאלות 1) האם התרופה הנ"ל במינון זה עושה אותך איטי זומבי ו"מכהה" לך את החושים ומוריד לך את החשק ואת הרגשות כמו שאר האנטי פסיכוטיות? 2) מתי כדאי ליטול את התרופה? בוקר או ערב? 3) האם במינון כזה בכדי להוריד את החרדה צריך להמתין גם כן כמה שבועות עד לתחילת השפעת התרופה? או שזה השפעה מיידית במינון הזה? תודה מראש על המענה :)

1. מינון של 4 מ"ג הוא מינון נמוך, בדרך כלל במינון כזה ההשפעה לא מביאה למצב "זומבי", אבל ההשפעה היא אישית. 2. מאחר והתרופה כן יכולה לעייף עדיף לקחת אותה בערב, אם רוב החרדה דווקא בבוקר אפשר לקחת אותה גם בבוקר. 3. ההשפעה הנוגדת חרדה מתחילה מיד, אבל יש השפעה נוספת מצטברת.

מנהל פורום סכיזופרניה