החלפת תרופה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

04/09/2015 | 15:37 | מאת: דוד

שלום בעקבות הרצון שלי לשפר מדדים מטבולים כגון גלוקוז ופרולקטין ורצון להרזות אני רוצה להחליף את זריקת הקספליון לאינווגה השאלה שלי היא כמה מ"ג אינווגה שווה 100 מ"ג קספליון והאם המעבר יישפר את הגלוקוז בדם ויוריד לי את הפרולקטיו?

04/09/2015 | 16:47 | מאת: דוד

סליחה החלפת קספליון לאביליפיי

אי אפשר לעשות השוואה מספרית, משנים את המינון לפי ההשפעה. לאביליפיי בדרך כלל אין השפעות מטבוליות ולפעמים הוא גורם לירידה במשקל. אביליפיי לא אמור להעלות רמת פרולקטין כך שככל הנראה הרמה תרד.

מנהל פורום סכיזופרניה