סכיזורפניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

06/09/2015 | 21:35 | מאת: מ

האם יש מצב שחולה שאבחנה בחולת סכיזורפניה קשה, ומטופלת בלפונקס ובולפורל..היום היא ברמייסיה ארוכה כבר כמה שנים מקפידה על נילת תרפות.ומקיימת אורח חיים כבריאה לחלוטין. האם יש מצב שביטוח לאומי יכול לבטל לה את כל הקצבה שלה? הם הורידו לה ל50% , ואמרים שמורידים לה הכל..האם הם יכולים לעשות ככה? ומה אפשר לעשות?

סכיזופרניה היא מחלה כרונית ובדרך כלל גורמת לירידה כלשהי בתפקוד, מסיבה זו לרוב הנכות שמקבלים עליה היא צמיתה. אבל אם היא עובדת באופן מלא יכול להיות שהם החליטו שאין לה אי כושר עבודה ואז היא לא זכאית לקצבה. על ההחלטה אפשר לערער בביטוח לאומי.

מנהל פורום סכיזופרניה