פרפאנן

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

24/08/2015 | 17:51 | מאת: יונתן

שלום אני לא יודע מה איבחנו אצלי כי לא שאלתי אבל אני מקבל פרפנאן 0.4מ"ג פעמיים ביום נגד מחשבות קשות שלא עוזבות כמובן שאחרי שניסיתי המון תרופות מסוג ssri שלא עזרו השאלה שלי האם הכדור עוזר למחשבות ואם כן כמה זמן לוקח לכדור להגיע למצב שאני יהיה יציב כי אני ממש במצב שאפילו לעבוד אני לא מסוגל מהפחד של המחשבות תודה מראש

פרפנן המכיל חומר החוסם רצפטורים לדופמין, לכן היא מאושרת לשימוש כתרופה אנטי פסיכוטית וכמונעת הקאות ובחילות. היא ניתנת מחוץ להתוויה במקרים רבים נוספים. היא תרופה מרגיעה וניתנת כטיפול בהפרעות חרדה או בחרדה באופן כללי. ההשפעה המרגיעה מתחילה לעתים מיד, השפעה אחרת יכולה לקחת מספר שבועות, תלוי מה ההתוויה. כדאי לדבר עם הרופא גם על האבחנה וגם לשאול אותו תוך כמה זמן צפוי שינוי.

מנהל פורום סכיזופרניה