סאפרייס

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

27/08/2015 | 15:23 | מאת: מיטל

שלום רציתי לשאול על התרופה הזו לי יש אפילפסיה וכסיזופרניה האם תרופה זו טובה עבורי ומהם תופאות הלוואי האם זה משפיע על הראיה כי שינו לי מזיפרקסה לסאפריס ולמקטל והלידול גם השינה שלי לא טוב לוקחת כדור שינה יש חרדות אני בהתחלת טיפול של הסאפריס

כל התרופות האנטי פסיכוטיות מורידות סף פרכוס, כלומר הן עלולות אצל אדם עם אפילפסיה לגרום לפרכוס, גם זיפרקסה, גם הלידול וגם סאפריס. קשה לדעת מראש איזו תרופה מתאימה, בכל מקרה חשוב שיהיה שיתוף פעולה בין הפסיכיאטר לנוירולוג כדי שלא לפגוע בטיפול באפילפסיה.

מנהל פורום סכיזופרניה