זריקת פלקקייט

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

27/08/2015 | 19:17 | מאת: אנונימי

מקבל כחצי שנה אחת לחודש ומאז אני מרגיש תשישות ורצון לישון בכל הזדמנות. הפסקתי כל פעילות ספורטיבית גם שמנתי מעט אבל הכי חשוב לי לשאול אותך אם אני עייף ורדום מהחומר בזריקה פלוס קייט. אני עובד 4שעות. מתמיד אך מחוץ לישועת העבודה אין לי מרץ ורצון וכוח לבצע משהו גם להנאה. אני אובחנת שנים כסובל ממניה די פרסיה ולאחרונה סכיזו אפקטיב. תודה !

28/08/2015 | 16:46 | מאת: אנונימי

מחכה לקבלת תשובה ממך, תודה

28/08/2015 | 16:48 | מאת: אנונימי

Fluducate

30/08/2015 | 22:52 | מאת: אנונימי

מצפה להיתיחסות למה שכתבתי

פלודיקט מכילה תרופה אנטי פסיכוטית דומה לחומר בכדורי פרפנן. תרופות אלו יכולות לגרום לעייפות ולעליה במשקל. חוסר יוזמה או מרץ יכול להיות קשור בגלל התרופה אבל יכול להופיע גם כחלק ממחלה, כדי להבדיל ביניהם כדאי לדבר עם הרופא שמכיר אותך ולספר לו על התלונות.

04/09/2015 | 12:31 | מאת: א

ואכן יש לה את התופעות לוואי שציינת. כל הכדורים הפסיכיאטרים האנטי פסיכוטים גורמים לתחושות האלו, אבל לא באותה מידה. עם הזריקה הזאת מאוד קשה לתפקד לקחתי אותה במשך שנתיים לא הצלחתי לקום מהמיטה, 12-13 שעות שינה, יש תחושה תמידית שרוצים לישון ולא בא לעשות כלום מעבר לזה. היא גורמת לתאבון מוגבר, אבל אם אוכלים כמות נורמלית לא משמינים, עדיין התחושה שכל הזמן רעבים לא טובה. אם אתה לא רוצה לסבול תפסיק או תיקח משהו אחר, יכול גם להחליף פסיכיאטר במידה והוא מתעקש לתת לך טיפול גרוע.

04/09/2015 | 22:22 | מאת: אנונימי

והערכה להיתיחסות מצדך.

מנהל פורום סכיזופרניה