חולי סכיזופרניה והפרעות נפשיות.

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

14/07/2015 | 16:15 | מאת: RedSphinx

כמה מקבלים מביטוח לאומי איזה סכום?

הקצבה משתנה מאדם לאדם לפי אחוזי אי כושר העבודה, אחוזי נכות והמצב המשפחתי. סכום הקצבה לרווק עם 100% אי כושר עבודה הוא בין 2300 ל-2700 ש"ח לחודש לפי אחוזי הנכות. יש תוספת למי שנשוי ואשתו לא עובדת או למי שהוא אב לילדים. מחשבון ביטוח לאומי: http://www.btl.gov.il/benefits/Disability/laron/Pages/Calculator.aspx

19/07/2015 | 20:03 | מאת: א

ולא מאפשרת להתקיים. מבחינת ביטוח לאומי אם אתה כשר לנקות את הרחוב בזמן שהפסיכיאטר מחלק כדורים שלא מאפשרים לחשוב, אז זה מה שה"חולה" צריך לעשות. מעבר לזה איך בן אדם שלא מודע למחלה שלו יכול לבוא ולטעון שהוא חולה.

מנהל פורום סכיזופרניה