מימון אוניברסיטה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

13/07/2015 | 15:10 | מאת: ערן

שלום רב אני מתמודד עם סכיזופרניה ורציתי לשאול בבקשה האם ביטוח לאומי יכול לממן לי תואר באוניברסיטה

ביטוח לאומי מאפשר למי שיש לו נכות לקבל שיקום מקצועי, לפני בחירת ההכשרה נעשית התאמה אישית ע"י אנשי מקצוע בביטוח הלאומי. הביטוח הלאומי משלם לא רק את שכר הלימוד אלא גם נסיעות וקצבה והחזר על הוצאות. הזכות הזאת ניתנת לאדם עם נכות פעם אחת בלבד. יש מגוון רחב של מקצועות לימוד והמטרה היא לאפשר לאותו אדם להתפרנס בשוק החופשי. http://www.btl.gov.il/benefits/Vocational_Rehabilitation/Pages/default.aspx

מנהל פורום סכיזופרניה