קלופיסטול

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

04/07/2015 | 06:47 | מאת: אהובה

שלום . ביתי קיבלה מהפסיכיאטר מרשם לקלופיסטול אפשר לקבל חוות דעת על התרופה? ביתי מסרבת לקחת את התרופה בטענות שונות. איך אפשר לשכנע אותה והאם זה יהיה נכון להפציר בה לקחת תודה ...אהובה

קלופיקסול היא תרופה אנטיפסיכוטית מן הדור הראשון, היא תרופה אנטיפסיכוטית יעילה, יש אפשרות לתת אותה גם בזריקה ארוכת טווח ואז אין צורך לזכור לקחת כדור מדי יום. עלולות להיות לה תופעות לוואי אקסטרפירמידליות כמו רעד, אי שקט, נוקשות שרירים. תופעות לוואי אלו תלויות במינון ואם הן מופיעות אפשר להפסיק אותן ע"י ירידה במינון. אנשים מסרבים לקחת תרופות מסיבות רבות, כדאי להבין מביתך מה מפריע לה, אם היא לא מספרת לך כדאי לבקש מהפסיכיאטר המטפל שינסה להבין את הסיבה להתנגדות ויסביר לה על הסיבה בגללה הוא ממליץ על התרופה.

מנהל פורום סכיזופרניה