קספליון בעיות שינה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

28/06/2015 | 01:54 | מאת: דווד

שלום רב בנוסף לבעיה בעלייה בפרולקטין ועלייה במשקל הקספליון גורמת לי לנדודי שינה מה לדעתך הדרך הכי טובה לטפל במצב? היה לי חצי שנה של דיכאון לאחר התקף פסיכוטי ארוך ויש לי היסטוריה עם רספרידל,רספרידל קונסטה וסרוקואל שהיה גורם לי להתקפים פסיכוטיים כל שנתיים לערך עכשיו לאחר שעבר הדיכאון אני מרגיש יותר חופשי ומנסה לטפל בכל הדברים שהזנחתי בתקופת הדיכאון כולל תזונה נכונה ומשקל תקין יש לי 2 שאלות אחת כאמור לגבי בעית השינה שלא עוברת וה2 האם קספליוו עוזרת גם בתסמינים השליליים או שעדיף כבר אביליפיי..מכיוון ששניהם מעוררים בתודה מראש דוד אמינוב

נדודי שינה אינה תופעת לוואי שכיחה של קספליון, אבל תופעות הלוואי הן אישיות, אם הבעיה מפריעה לך אפשר לשקול ביחד עם הרופא שלך שינוי בטיפול. התרופה האנטי פסיכוטית היחידה שהוכח במחקרים טובים שמשפרת סימנים שליליים היא קלוזפין (לפונקס). לא אביליפיי ולא קספליון לא הוכחו כיעילות בכך.

מנהל פורום סכיזופרניה