סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

21/06/2015 | 12:00 | מאת: ריקי יפה

שלום רב, אבקש לדעת מי הם חולי הסכיזופרניה אשר נשלחים להוסטלים, ולא נשלחים אל ביתם ואל משפחותיהם ? בתודה, ריקי יפה.

עזרה בדיור ע"י סל שיקום יכולה להיות: סיוע בשכר דירה, דירת לווין, דיור מוגן, הוסטל או הוסטל כוללני. הוסטל הוא מסגרת דיור שיש בה נוכחות קבועה של מדריך, ליווי של עו"ס ועזרה בשיקום עסוקתי או חברתי. העזרה בדיור נקבעת לפי דרגת הסיוע שהאדם זקוק לה. סל שיקום הוא זכות, לא חובה, והיא לא ניתנת ללא רצון המטופל, אם אין צורך בעזרה לא מקבלים אותה.

מנהל פורום סכיזופרניה