האבחנות הללו הן נחשבות בעיות נפשיות?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

20/06/2015 | 08:35 | מאת: אנונימי

כבר פתחתי כאן פוסט ויש לי עוד שאלה קטנה: יש לי אבחנות כאלה: הפרעת התנגדות, הפרעת קשב וריכוז, הפרעה הסתגלותית, הפרעות למידה. אני צריך למלאות טופס שכתוב : "האם אתה סובל מבעיות נפשיות" ואני מתלבט כי האבחנות שלי יותר בקטע של הרגשי. אשמח לדעת מה את חושבת ואם זה אבחנות שנחשבות לבעיות נפשיות?

התשובה תלויה בסיבה לטופס, לדוגמא טופס לרישיון נהיגה, קבלה לעבודה או ביטוח בריאות, והאם הכוונה היא להפרעה נוכחית או גם להפרעות שהיו בעבר. בדרך כלל אם ההפרעה מצריכה טיפול כדאי לציין אותה.

23/06/2015 | 07:55 | מאת: אנונימי

כבר סימנתי בכן. את חושבת שמשרד הרישוי יזמן אותי לבדיקה עקב זה שאני לוקח ריספרדל? האם יש אנשים שנוהגים ולוקחים ריספרדל? אשמח לתשובה את הטופס אני שולח בעוד פחות משבועיים.

28/12/2016 | 08:21 | מאת: אסי

מה האופציות לאדם הרוצה לדעת אם חולה בסכיזופרניה ? תודה :-)

מנהל פורום סכיזופרניה