סרנדה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

10/06/2015 | 12:32 | מאת: שרית

שלום רב. אני בת 34 וחולה בסכיזופרניה. נוטלת 25 מ"ג זיפרקסה, 100 מ"ג סרנדה ו-750 מ"ג דפלפט כרונו לאפילפסיה (שנוצרה בעבר ממינון גבוה של לפונקס שגרם לפרכוסים). התחלתי ליטול סרנדה לפני 4 חודשים במקום סרוקסט שלקחתי שנים רבות והפסיקה להועיל לי. מאז קשה לי לקום בבוקר עם סרנדה, ניסיתי לקחת אותה בבוקר במקום לפני השינה אך עדיין קשה לי לקום בבוקר. מה כדאי לעשות? בתודה מראש, שרית.

אי אפשר לתת יעוץ תרופתי ללא בדיקה, כדאי לפנות לפסיכיאטר המטפל ולספר לו על תופעת הלוואי ולשקול שינוי בטיפול התרופתי.

מנהל פורום סכיזופרניה