סיכוזפרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

26/05/2015 | 11:05 | מאת: שרה

נכון סביר להניח שאתה צודק אבל בכל זאת אין חשש שיורידו לו מאחוזי הנכות היות והרגע הטיפול התרופתי עוזר? ענה לי בבקשה בבהירות אני לא יכולה לישון בלילה.

אבחנה של סכיזופרניה היא אבחנה של מחלה כרונית ולא מבטלים אותה אם יש שיפור במצב. ידוע שהמחלה מתנהלת בהתקפים ויש שיפור בין ההתקפים, לכן גם אם יש תקופה בה אדם מרגיש יותר טוב או מגיב לטיפול התרופתי לא מבטלים לו את האבחנה. סכום הקצבה תלוי גם בדרגת אי כושר העבודה שיכול להשתנות במהלך החיים.

מנהל פורום סכיזופרניה