דואגת

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

05/05/2015 | 10:30 | מאת: פסיה

שלום לבעלי יש בסוף הפרעת אישיות סכיזוציאלית אנחנו חיים נורמלי רק לפעמים בעלי אומר שהוא נילחץ ומודאג לגבי החיים הדירה ועוד ואז צריך להירגע כרגע לא לוקח כדורים. טוען שיכול לבד להתגבר ללא כדורים לפעמים עצבני. אנחנו נשואים שנתיים רק עכשיו הבנתי את מצבו. ללא אשפוזים או התקפים אני דואגת האם הוא מסוכן. לציבור או אלים בהפרעה הזו שלו ? תודה.

לא הבנתי לאיזו הפרעה התכוונת, אנשים עם הפרעת אישיות סכיזוטיפלית או סכיזואידית לא מועדים לאלימות יותר מהאוכלוסיה הכללית. אם את מרגישה מאויימת כדאי לפנות לעזרה.

מנהל פורום סכיזופרניה