תוספת שאלות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

25/04/2015 | 15:41 | מאת: אור

5 .האם נטייה לפאראנויה, שבאה והולכת, שמגיעה עד לחשדנות שנעשה מאחורי גבי איזושהי תוכנית, פעולה או אינטראקציה כנגדי, קיימת באוסידי? 6.האם שינויים לא קבועים במצבי רוח, כולל הגעה לאופוריה חזקה, וחזקה עד מאוד אחרי חוסר שינה ( ללא סימנים של או הקשר למאניה) קיימים באוסידי? כמו שאלה 5 ו 4 אני רוצה לראות אם מדובר באוסידי או סכיזו אוסידי 7 .האם אוסידי וסכיזופרניה יכולים להתקיים באדם בנפרד, או שכשהן קיימות ביחד, הן תמיד מהוות אותה הפרעה? 8 .האם אוסידי יכול לגרום להפרעות בריכוז, פגיעה בחשיבה, בזיכרון ( עד כדי שכיחת מילים) ? אני מודע לכך שאת לא הרופאה המטפלת שלי ואני פונה אלייך רק כדי לקבל ידע פסיכיאטרי שלהפתעתי קשה למצוא באינטרנט, ולחוות דעתך

5. פרנויה היא לא חלק מ-OCD. 6. שינויים במצב הרוח אינם חלק מ-OCD. 7. ההפרעות יכולות להתקיים בנפרד רק אם מדובר בסימפטומים נוספים, אי אפשר להשתמש במחשבות כדי לאבחן שתי הפרעות. אם המחשבות לעיל מוסברות ע"י OCD הן לא חלק מסכיזופרניה ולהיפך. 8. הרבה מצבים נפשיים יכולים לפגוע בריכוז, כולל חרדה.

מנהל פורום סכיזופרניה