ק.

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

02/04/2015 | 07:59 | מאת: אבי

כאמור ברקע סכיזופרניה ואוסידי קשה .. מטופל בתרופות עם הטבה חלקית .. גם בעיות אורתופדיות קשות . לאחרונה הומלץ על נטילת סטרואידים אשר אני מרגיש איתם ממש ממש יותר טוב ברוך ה ..פחות כאבים בגוף והרגשה כללית יותר טובה .. גם חל שיפור ניכר במצב הרוח שלי .. כעת אני מפחד מאוד שלא אתמכר או שהסטרואידים ייעשו משהו נזק בגוף רציתי לשאול עד כמה זה נכון ? תודה למגיבים . + הוספת תגובה

לסטרואידים עלולות להיות השפעות נפשיות שונות כמו דיכאון, מאניה או פסיכוזה. הם לא גורמים להתמכרות מאחר ואינם גורמים להנאה מיידית בזמן הנטילה, אבל לנטילה של סטרואידים באופן רציף יש השפעות גופניות לא רצויות. חשוב לידע את האורטופדים המטפלים בך על קיום הסכיזופרניה כדי שיתאימו את הטיפול.

מנהל פורום סכיזופרניה