תופעת לואי בעיניים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

30/03/2015 | 12:06 | מאת: שולה

שלום אני לוקחת קספליון, ויש לי תופעת לוואי של תזוזה לא רצונית של העיניים זה קורה לי פעם,פעמיים במשך השבוע, ותרופת הדקינט עוזרת במקצת אך לא גורמת לתופעת לואי לחלוף בכלל. מה עושים האם יש פתרון לכך? זה מאד מפריע ולא נעים.

קספליון עלולה לגרום לתופעות לוואי של תנועות לא רצוניות. מאחר ואחרי שנים רבות של טיפול תופעות אלו יכולות להישאר חשוב לפנות לרופא כדי שיעקוב אחר התופעות וישקול האם יש מקום להפחית מינון או להחליף טיפול.

מנהל פורום סכיזופרניה