טעות שעשיתי ורוצה לראות מה אפשר לעשות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

28/03/2015 | 19:18 | מאת: סהר שלו

שלום רב בילדות חייתי בשכונת מצוקה וגדלתי במשפחה אלימה ויכולת הביטוי שלי לא הייתה ברקע גדלתי להיות אדם אלים כתוצאה מהבית עם השנים נפתחו תיקיפ וכדי לצאת מהם עשיתי הצגות למינייהם שבסופם נתנו לי אבחנה מאניה דיפרסיה בייפולר טייב 2 כל זה לא הועיל ונשלחתי למאסר בפועל 12 חודשים שריציתי מגיל 17.5 עד 18.5 כיום 3 שנים אחרי התנתקתי מהסביבה העבריינית מהמשפחה התחלתי חיים חדשים ועם הזמן התחלתי לפתח מנטליות שונה ובוגרת אנשים שהכרתי בעבר אומרים שהשתניתי מהקצה אל הקצה ואנשים שהכרתי כיום לא מצליחם להבין איך אובחנתי ולא נראה להם הגיוני שישבתי בכלא הגשתי ערעור על פטור שקיבלתי מהלשכה והעבר הפסיכיאטרי מפריע לי מאוד ומאוד אשמח לדעת מה אוכל לעשות בעקבות כל זה תודה

איזו לשכה וערעור על מה? אם אתה מעוניין לערער על האבחנה כדאי לפנות למרפאה או בית החולים שאבחן אותך ולבקש מהם לעבור על התיק ולהעריך מחדש את האבחנה.

מנהל פורום סכיזופרניה