לדר ענת פליישמן

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

03/04/2015 | 16:50 | מאת: אור

אני לא מבין מה התשובה שלך...אני מדגיש , מדובר בטעות חמורה. אינני סובל מסכיזופרניה אלא מפוסט טראומה מורכבת. כמעט כל מגע עם מערכת בריאות הנפש מזיקה. מה שלא קורה עם הרווחה. דווקא שם אני מרגיש התקדמות. אז מה עושים?

בקש מלשכת הרווחה להמשיך את הטיפול מכיוון שהוא עוזר לך.

17/04/2015 | 19:49 | מאת: אור

דר נכבדה, מה לגבי שינוי האבחנה? - שזה קריטי. כדי לקבל הכוונה לפורום של אנשים שהם ברמה שלי. ..? (יש לציין שהכדור האנטי פסיכוטי גורם לי לתופעות קשות ומוזרות. עד לרמה שהוא בעצמו מייצר בילבול בחשיבה ) מה שלא קורה ללא תרופות. זא. על ידי שיחות נכונות.

מנהל פורום סכיזופרניה