מנת יתר של ריספונד 2 מ"ג

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

26/03/2015 | 19:10 | מאת: אייל

שלום רב. הרופא רשם לי ריספונד 2 מ"ג לסכיזופרניה. אמר לי לקחת כדור 1 כל ערב לפני השינה. בטעות בלעתי במכה 3 כדורים של התרופה!! מאז אותו ערב אני כבר שבוע לא מצליח להרדם בלילה. אף פעם לא היו לי בעיות שינה ומאז שבלעתי את ה-3 כדורים במכה אני לא מצליח להרדם בלילה. האם יש קשר בין התרופה לנדודי שינה?? האם בגלל התרופה אני לא נרדם כבר שבוע? זה עדיין בגוף שלי? תודה מראש

מינון של ריספונד 6 מ"ג הוא מינון שאינו מעל המינון המקסימלי ואינו מסוכן. התרופה בדרך כלל מרגיעה ולכן לרוב עוזרת לשינה ולא גורמת להפרעות בשינה. מאחר ואין אפשרות להמליץ על טיפול ללא בדיקה כדאי להתקשר או להגיע למרפאה ולבקש מהרופא הנחיות להמשך נטילת התרופה.

מנהל פורום סכיזופרניה