הפסקת ציפרלקס עקב מאניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

23/02/2015 | 17:21 | מאת: דני

שלום, אני מטופל בציפרלקס כבר חצי שנה ואני מאובחן בילפורית ואני לא ישן כמעט כבר שבועיים לצערי למרות שאני מרגיש שאני ממש רוצה לישון עדיין לא נרדם האם אני יכול להפסיק ציפרלקס בבת אחת או שצריך בהדרגה? כרגע אני שותה 2 כדורים של ציפרלקס ביום

23/02/2015 | 17:25 | מאת: דני

מאובחן ביפולרית, מאניה דפרסיה

ציפרלקס כמו תרופות אחרות ממשפחת ה-SSRI עלולות לגרום למעבר למצב מאני. אם אתה מרגיש שמתפתח מצב מאני יש לפנות מיד לרופא כדי להיבדק ולקבל הנחיות להמשך הטיפול.

04/03/2015 | 19:28 | מאת: ממש מסוכן

יש מאנים דפרסיבים שמאובחנים במצב דכאוני שלהם מקבלים ססאראיי ונהיים מאניים. זה מ ה שחושבים שקרה לדודו טופז... סכנת נפשות. תקח מיד קלונקס וגם מינון נמוך של רספרידל לזמן קצר...זה הדבר הכי חשוב .

מנהל פורום סכיזופרניה