פחד מהתקף פסיכוטי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

16/02/2015 | 18:07 | מאת: דניאל

שלום אני נער בן 17 ואני סובל כבר שנתיים מחרדות ואבחנו אותי עם OCD חרדות ודיכאון היו לי לא מעט התקפי חרדה ואני אמור להתחיל טיפול בפריזמה עכשיו העניין הוא שאני מפחד לקבל התקף פסיכוטי אני ממש בחרדה כרגע ואני מפחג לקחת פריזמה כי אולי זה יעשה לי התקף פסיכוטי בבקשה ממך האם זה מחשבה טורדנית? האם אפשר פתאום לקבל התקף פסיכוטי?

תרופות נוגדות דיכאון יכולות לגרום למאניה או להחמיר פסיכוזה באנשים שיש להם פגיעות למחלה פסיכוטית או אפקטיבית (מאניה דיפרסיה), לא מדובר במקרה שכיח והן לא גורמות להתפרצות של מחלה.

מנהל פורום סכיזופרניה