החלפת תרופות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

12/02/2015 | 00:11 | מאת: אליאנה

שלום רב, אני סכיזואפקטיבית מטופלת בהצלחה עם סוליאן 200מג ופרו ז'אק 40מג. היות ואני גרה בארהב עליי להחליף את הסוליאן בתרופה בשם Latuda . הפסיכיאטרית שלי אינה יודעת איך לבצע את תהליך ההחלפה היות ואין לה מושג לגביי סוליאן !!!! איך היית ממליצה להחליף בין התרופות?

סוליאן היא תרופה אנטיפסיכוטית מן הדור השני. המינון המקסימלי של התרופה הוא 800 מ"ג, כך ש-200 מ"ג הוא מינון נמוך יחסית. סוליאן לא נמצאת בארה"ב, אבל הרופאה יכולה לחפש במאגרי מידע על התרופה בשם AMISULPRIDE או להתייעץ עם עמיתים באירופה או ישראל שמשתמשים בתרופה. אין אפשרות להמליץ על טיפול תרופתי בלי בדיקה.

מנהל פורום סכיזופרניה