התנגשות בין כדורים.

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

11/02/2015 | 09:26 | מאת: אבי

שלום אני לוקח 6 מיליגרם של ריספונד ו 200 מג של למיקטל. לאחרונה אני מרגיש מדוכא מאוד... מאוד מתוסכל מהמצב... בכל מקרה, בפעם הקודמת שקרה לי בדיוק את אותו הדבר שהייתי בסוג של שפל כזה בחיים... הרופאה הוסיפה לי את הכדור למיקטל... אז אני רוצה היום להוסיף רק 50 מג, השאלה שלי האם הלמיקטל יתנגש עם הריספונד ועד כמה אני יוכל להוסיף בהדרגתיות כמובן... תודה מראש. אני יוסיף רק שיש לי פגישה עם הרופאה בסוף מרצ ובגלל הדיכאון אין לי מוטיבציה לצאת מי יודע מה מאזור הנוחיות שלי...

אין תגובה בין-תרופתית בין ריספרדל ולמיקטל. לא מומלץ לבצע שינוי בטיפול התרופתי בלי להתייעץ עם הרופא המטפל ואין אפשרות להמליץ על טיפול ללא בדיקה. נסה להקדים את התור לרופאה בגלל שמצבך החמיר.

מנהל פורום סכיזופרניה