סרוקוול

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

02/02/2015 | 12:37 | מאת: רחל

שלום רב אני פונה בשם חברה שלי שקיבלה מרשם לסרוקוול ,היא עדיין לא החלה ליטול את הכדור עקב חום שנובע מהתקררות / שפעת. האם היא יכולה להתחיל וליטול את הכדור ולשלב כדור אקמול במשך היום להורדת חום ? אודה לתשובתך בברכה

אין אינטראקציה בין אקמול לסרוקוול. מאחר וסרוקוול הוא תרופה סדטיבית, היא יכולה לגרום לעייפות וטשטוש שיכול להחמיר את ההרגשה הרעה מההתקררות. אם לקחת את הטיפול מיד או להמתין שתרגיש יותר טוב תלוי במצב הגופני והנפשי, כדאי לשאול את הרופא שרשם את התרופה.

04/02/2015 | 13:50 | מאת: רחל

דוקטור תודה רבה על התשובה, לגבי טיפול במחשבות רעות ואיומות + חרדות איזה טיפול עדיף לדעתך סרקוול או רסיטל ? בתודה מראש ובברכה,

מנהל פורום סכיזופרניה