סיכוי תורשה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

17/01/2015 | 11:21 | מאת: יפה

שלום, רציתי לשאול אם לבן זוגי ( לא בעלי) יש אח שחולה בסכיזופרניה ,מה הסיכוי לילד משותף חולה ? תודה רבה

18/01/2015 | 19:39 | מאת: eranja

תזהרי זה מדבק!!! אנשים פחדנים זה מה שאתם סיכוי 1% תעזבי אותו הוא בן זוגך לא בעלך

19/01/2015 | 13:42 | מאת: יפה

למה אנשים פחדנים? לכל אחד יש זכות לדעת שילדיו בעתיד לא יהיו חולים .

19/01/2015 | 23:32 | מאת: eranja

מה שיענו לך פה זה שהסיכויים קלושים הסיכויים של מי שאין לו תורשה במשפחה הוא 1% נראה לי שזה אותו סיכוי אני חולה סכיזופרניה יש לי דודה שחולה לכל האחים ההורים ושאר המשפחה אין סכיזופרניה המחלה לא מתפרצת מוקדם ברוב המקרים רק בגלאי 18 פלוס תישארי איתו ושיהיו לכם ילדים בריאים בלי אף מחלה אמן

הסיכוי לכל אדם באוכלוסיה לחלות הוא 1%, לאחיינים של דוד או דודה חולים הסיכוי הוא 4% לפתח את המחלה.

מנהל פורום סכיזופרניה