שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

26/12/2014 | 13:28 | מאת: ס

אני לוקה בסכיזופרניה, בגיל 17 התגלו לי התסמינים למחלה והתאשפזתי לתקופה ארוכה, כיום אני מקבלת זריקה של xplion ובכל זאת חוזרים לי הקולות תוך מתן טיפול והמשכו. למה זה קורה לי? מה עלי לעשות כדי שזה יעלם ושהכל יחזור להיות נורמלי ומאוזן ? אשמח ותעזרי לי בהקדם, תודה רבה!

אם הקולות חוזרים אתה עדיין לא בהפוגה של המחלה, יש אנשים שלא מגיעים להפוגה מלאה וממשיכים לשמוע קולות, אבל כדאי לנסות ולשפר את הטיפול התרופתי, יתכן ומינון הקספליון נמוך מדי. כדאי לשאול את הפסיכיאטר המטפל מה אפשר לעשות כדי להפחית את הקולות.

מנהל פורום סכיזופרניה